Over Hazelzet

“ Het begeleiden van jongeren en jong volwassenen naar een goede keuze voor studie en beroep,
waar ze vervolgens een heel leven lang plezier van hebben, dat is mijn drijfveer.”

Annemiek Hazelzet

Over Annemieke von Burg - Hazelzet

Na mijn middelbare school ben ik Psychologie gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Leiden. Ik heb voor de afstudeerrichting Persoonlijkheidspsychologie gekozen omdat de persoonlijkheid, capaciteiten en talenten van mensen mij erg boeien.

Na mijn studie ben ik eerst lange tijd werkzaam geweest als Psycholoog Arbeid & Organisatie, ik was adviseur voor zeer uiteenlopende bedrijven. In deze functie nam ik selectieassessments af, met als doel om bij organisaties de juiste persoon voor de juiste baan te selecteren. Ook adviseerde ik over de ontplooiingsmogelijkheden van medewerkers binnen hun eigen organisatie, door middel van ontwikkelingsassessments.

Dankzij mijn werkervaring als Psycholoog Arbeid & Organisatie, kan ik mijn ruime arbeidsmarktkennis benutten om jongeren en jongvolwassenen te adviseren bij hun keuze voor opleiding, studie, beroep en verdere loopbaan, dat doe ik nu al 13 jaar.

Het geeft mij steeds veel plezier en energie om jongeren en jongvolwassenen inzicht te geven in hun persoonlijkheid, interesses en motivatie en daarmee te begeleiden naar een goede studie en beroepskeuze, waar ze een heel leven plezier van kunnen hebben.

Drs. Annemieke M. von Burg-Hazelzet, Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie