Privacy verklaring

Je privacy is voor Psychologisch Adviesbureau Hazelzet van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we op allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. 

1) Verwerking persoonsgegevens
Bij het gebruiken van onze website krijgen wij de volgende informatie over jou:

  • je naam (voornaam en achternaam)
  • je telefoonnummer
  • je e-mailadres

De wet noemt dit persoonsgegevens en zegt dat we die alleen mogen gebruiken als we precies uitleggen waarom en met welke doel, dit doeleinde lees je hieronder.

Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties.

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger voor gegeven is.

2)  Doeleinden verwerking persoonsgegevens

Je gegevens kunnen we gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • om je te informeren over huidige en toekomstige diensten van Psychologisch Adviesbureau Hazelzet
  • om contact met je op te nemen over de door jou gevraagde diensten
  • om je de overeengekomen diensten of informatie te leveren

Wij bewaren jouw persoonsgegevens ten behoeve van bovengenoemde verwerkingen voor de periode gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Voor zover voor deze verwerkingen jouw toestemming is vereist zal Psychologisch Adviesbureau Hazelzet je gegevens alleen verwerken als jij die toestemming hebt gegeven.

3) Contactformulier

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Daarbij moet je bepaalde informatie invullen. Deze bewaren wij tot we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie. 

4) Publicatie op internet

Let op: als je toestemming geeft om jouw evaluatie van onze diensten op onze website te laten plaatsen, gebeurt dat altijd in overleg met jou. De volgende persoonsgegevens kunnen na toestemming van jou op onze website komen te staan:

  • je voornaam ( evt. je achternaam)
  • een (profiel-) foto
  • woonplaats
  • de opleiding of studie die je volgt en de plaats waar je die volgt
  • door jezelf opgegeven informatie mbt de evaluatie

Publicatie betekent dat iedereen deze kan lezen en zelfs bewaren. Wij hebben daar dan geen controle op. Je kiest zelf welke informatie je publiceert. Denk goed na daarover, want het is mogelijk dat je hiermee te achterhalen bent.

5) Verstrekking aan derden

De gegevens die je aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hieronder beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van de internetomgeving van Psychologisch Adviesbureau Hazelzet door STIJLMEDIA;
  • Het verzorgen van reclame en marketing advertenties door STIJLMEDIA;
  • Het verzorgen van de e-mailomgeving van Psychologisch Adviesbureau Hazelzet door mijndomein;

het verzorgen van de testomgeving van Psychologisch Adviesbureau Hazelzet door testleverancier/ uitgever PEARSON.

het verzorgen van de testomgeving van Psychologisch Adviesbureau Hazelzet door testleverancier/ uitgever Deen.

Met deze partijen (verwerkers) STIJLMEDIA, mijndomein, Pearson en Deen,  maken wij uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van jouw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door jouw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien jij ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

6) Bewaartermijn

Psychologisch Adviesbureau Hazelzet bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk en alleen voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt, dan wel op grond van wat door de wet wordt vereist. 

7) Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van jouw te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens Psychologisch Adviesbureau Hazelzet van jouw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan. • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoord beleid op al onze systemen;
  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;

7)  Inzage en wijzigen of verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van (verouderde) persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren.

8)  Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

9) Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen als het gaat om de bescherming van jouw persoonsgegevens, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

10) Contactgegevens

Psychologisch Adviesbureau Hazelzet
Van Almondeweg 21

3231CS Brielle
info@hazelzetadvies.nl

11) Cookies

Voor het verzamelen van gegevens gebruikt Psychologisch Adviesbureau Hazelzet cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer of mobiele telefoon wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Bij je bezoek aan onze website word je gevraagd toestemming te geven voor het gebruik van cookies. Indien je die toestemming geeft (door op Akkoord te klikken of door verder te gaan met je bezoek aan de website) kunnen de hieronder onder A. tot en met F. beschreven cookies worden geplaatst. Indien je geen toestemming geeft kunnen alleen functionele cookies worden geplaatst. Mogelijk kan je dan niet van alle onderdelen van de website gebruik maken. Wil je geen cookies accepteren, dan kan je dit altijd zelf aangeven in je browser. Meer informatie hierover kan je verkrijgen bij de fabrikant van je browser. Als je cookies uitschakelt, is het mogelijk dat bepaalde functies niet werken of dat bepaalde diensten niet beschikbaar voor je zijn.

Via deze website kunnen de volgende soorten cookies geplaatst worden:

  1. Gebruik van permanente cookies
    Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.
  2. Gebruik van sessie cookies
    Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.
    Tracking cookies van onszelf
    Met jouw toestemming plaatsen wij een cookie op jouw apparatuur, welke kan worden opgevraagd zodra je een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat je naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.
  3. Tracking cookies van onze adverteerders
    Met jouw toestemming plaatsen onze adverteerders tracking cookies op jouw apparatuur. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s je bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van jouw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van jouw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.
    Google Analytics
    Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de Analytics-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
    De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.
    F. Social media
    Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (liken) of delen (tweeten) op sociale netwerken als Facebook, Twitter en Linked-in. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter of Linked-in, zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter en Linked-in (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met je (persoons) gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. Deze informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + Linked-in en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Linked-in, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.